Schoolveiling.nl heeft al 1088 advertenties!

School-plein

School-plein

Aangeboden: De Pittige Plustorens compleet en in nieuwstaat

Omschrijving:

Meer- en hoogbegaafde leerlingen hebben het vaak niet gemakkelijk op de reguliere basisschool. Voor deze (15 tot 20%) slimste leerlingen is school vaak saai omdat de lesstof hen te weinig uitdaging biedt. Bij gebrek aan uitdaging zullen deze leerlingen vroeg of laat vastlopen. Echter, bij vroege ontwikkeling van de juiste leer- en werkstrategieën zullen ze juist gaan excelleren!

Daarom is het van belang dat iedere basisschool ervoor zorgt dat ook deze leerlingen passend onderwijs krijgen. Onderwijs waarbij ze echt uitgedaagd worden en echt iets leren. Pas dan is er sprake van onderwijs op maat; ook voor de slimste leerlingen!

De Pittige Plus Torens is het meest complete en uitdagende lesconcept voor excellentie onderwijs in de basisschool. Het kleurrijke meubel zit boordevol pittige, creatieve projecten en materialen die een echte uitdaging bieden aan meer- en hoog-intelligente kinderen.

Projectmatig samenwerken, leren leren, reflecteren, plannen, leren fouten maken, de projecten spreken dé competenties aan die nodig zijn om de talenten van deze groep kinderen optimaal te ontwikkelen en hierdoor van een verveeld kind een gelukkig kind maken.

Bij elk project werken de leerlingen zelfstandig op hun eigen niveau in kleine groepjes van twee of drie kinderen. Ze doorlopen tijdens elk project de verschillende fasen van het TASC-model.  Hierbij vindt het 'onderzoekend leren' met name plaats in de opdracht- en onderzoeksfase. Het ontwerpend leren vindt met name plaats in de ontwerp-, planning-, uitvoerings- en testfase. Tijdens het doorlopen van het gehele TASC-model gaan de leerlingen: oriënteren, onderzoeken, ontwerpen, plannen, testen, uitvoeren, presenteren en evalueren. De leerlingen hebben na iedere fase een 'reflectie moment' met de begeleider.

Deze set is gegarandeerd compleet en in nieuwstaat. 

Prijs is 75% tov nieuwprijs en inclusief bezorging binnen Nederland.

Informatie

  • Prijs: € 4.875,00
  • Geplaatst op: 10-01-2019
  • Bekeken: 25 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Foodskin

Foodskin

Copyright bij Schoolveiling.nl, alle rechten voorbehouden.