Schoolveiling.nl heeft al 1158 advertenties!

Aangeboden: Preventie - corona - spuug - Horeca schermen.

Omschrijving:

Schermen en afscheidingen gemaakt van aluminium buis 25 x 25 x 1,5 mm aan elkaar gekoppeld met kunststof verbinders, tot een stevig geheel. Op dit lichtgewicht frame kunt u plexiglas of folie monteren of compleet laten leveren met folie of plexiglas.

Hagende schermen in verschillende afmetingen of op maat. De hangende schermen hebben 2 ogen aan de bovenzijde, de rechthoekige schermen hebben 2 ogen die zowel aan de lange als korte kant kunnen worden gemonteerd. 

Staande schermen in verschillende afmetingen of op maat, staan op onze website theatermateriaal. De staande schermen hebben poten, die eventueel ook vast gemaakt kunnen worden met schroef of met een klittenband afhankelijk van de grote.   

Staande schermen met een uitsparing in de onderkant voor op een balie of kassa.

Staande schermen van 2 meter hoog voor om af te scheiden, bijvoorbeeld voor kapper.

Staande schermen met open onderkant voor pedicure - balie

Staande schermen met scharnierende schermen op maat gemaakt.

Voor scholen en kantoren hebben wij staande schermen in een U vorm van 100 x 70 x 75 cm, eventueel voorzien van folie of plexiglas. Deze kunnen eventueel ook worden gemaakt met een doorkoppeling om meerdere schermen aan elkaar te zetten.

Voor de horeca tafelschermen om een tafel op te kunnen delen in verschillende delen. Staand scherm op de tafel die groter is als de tafel en doorsteek om naast elkaar zittende personen te scheiden.   

Frame heeft als voordeel dat de folie of plexiglas er strak bij staat en makkelijk is schoon te maken. Plexiglas en Folie mag je alleen schoonmaken met lauw warm water, gebruik geen schoonmaak middelen. Gebruikt u wel schoonmaak middelen zal de folie hard worden en plexiglas bruin. Voor plexiglas wordt geadviseerd om een vezeldoek met speciaal schoonmaak middel te gebruiken.  

Folie of plexiglas kunt u makkelijk monteren met boor schroeven met grote kop of met dubbelzijdig klittenband.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 16-10-2020
  • Bekeken: 263 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Schoolveiling.nl, alle rechten voorbehouden.